Svensk producent bakom Bollywood Pop

Bollywood Pop

Svenske Kamran Tatar (A-tee) från Noizia Productions ligger bakom det ambitiösa samplingspaketet Bollywood Pop. Paketet som redan fått en del internationell uppmärksamhet ges ut av tyska Ueberschall.

Om man är sugen på Bollywoodstråkar och andra karaktäristika ljud från genren, och har lite pengar över, så bör man absolut kolla in detta paket. Det verkar krävas att man kör samplingarna i Elastik Player. Detta är en gratis-sampleplayer med vissa modelleringsmöjligheter. Går att köra som plugin eller som fristående instrument. Bollywood Pop kostar ca 900 kr.

Det finns en demo på YouTube.


Dela på Facebook eller Twitter:
 facebooktwitterfacebooktwitter
Award winning music production courses


7 reaktion på “Svensk producent bakom Bollywood Pop

 1. varför inte berätta att det e ett svenskt företag, och en svensk producent som ligger bakom denna jätte-produkt!
  det e väl ändå en av de viktigare aspekterna att känna till och bli stolt över som en svensk !!! Jag kan dock lätt klura ut varför!!

 2. Tack för tipset! Toppen :) Jag skriver om texten lite.
  Jag undrar jag vad du lätt kan klura ut. Berätta gärna :)

 3. härligt med snabb feedback! :-) Din attityd gläder mig enormt !!
  blev faktiskt besviken i början, eftersom jag har köpt tidigare produkter ifrån samma producent.. köpte balkan lines som e en balkan party musik i samarbete med den berömda svenska marching brass bandet Süperstar Orkestar, ett toppen verktyg att använda som Dl…man märker direkt hur mycket arbete som lagts på samlingen.. Jag tycker att det e synd att vi alltid inte uppskattar våra produktioner och musiker, lika mycket som de uppskattas i omvärlden! ”Vad jag tyckte att jag kunde klura ut” va visserligen fel gissat vännen :-) eftersom du bevisade exakta motsatsen! tack o lycka till… :-)

 4. Tack själv! :)
  Det är ju guld värt med bra tips. Jag har definitivt inte koll på allting. Kan glömma saker också.
  Ska kolla in din musik om jag kan. Om jag googlar på David_DJ så är det ett par filmer överst. Har du gjort dem? Eller David DJ (utan ”_”)?

 5. Jag är absolute inte känd och mest håller på som hobby, har ett annat heltidsjobb .. Jag gör dock rätt hyfsad musik om man själv får tycka det ;-) Jag har däremot hjälpt en känd Dj som e en polare till mig med lite remixar o sånt…. han heter felippe mela och är stockholms baserad http://FelippeMela.com/
  må gott :-)
  //David Grimalldi

 6. Jag tror dig när du säger att du gör bra musik (även om du säger ”rätt hyfsad” själv). Det är klart att du ska tycka det! :) Tack för tipset om Felippe Mela, ska kolla in :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>