Novation ZeRO SL MkII, videorecension av Rupert Brown

Rupert Brown från The DSP Project bjuder här på en videorecension (på engelska) av midikontrollern Novation ZeRO SL MkII: 

Novation ZeRO SL MkII review from Rupert Brown on Vimeo.

Jag använder själv denna kontroller dagligen. Gillar allt utom att jag saknar en mastervolym. Allt är upplagt i sektioner om 8: Mixersektionen sköter t.ex. de första 8 kanalerna. Med en knapptryckning kan man flytta hela paketet och istället hantera kanal 9-16. Funkar i princip bra. Fast om man då hårdmappar en av reglarna (t.ex. den längst till höger) till att vara mastervolym, så når man inte kanal 8, 16 osv. Jag får hårdmappa någon av pottarna istället, fast då inkräktar man på styrningsmöjligheterna av instrument och effekter. Akai har fattat denna enkla men viktiga detalj. Med sina kontrollytor APC40 och APC20 (som i första hand är tänkta för Ableton Live) har man lagt till en separat masterregel. 

(Om man är sugen kan jag rekommendera Thomann. Dom brukar vara bra.)


Dela på Facebook eller Twitter:
 facebooktwitterfacebooktwitter
Logic training Courses Online


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>