MOTU släpper samplern MachFive 3.0

MOTU, som ju inte minst är kända för sina ljudinterface (och Digital Performer), har släppt version 3 av sin mjukvarusampler MachFive. Programmet sägs vara helt omskrivet från grunden. (Detta är ett vanligt uttryck i mjukvaru-PR. Hur smart det egentligen är att köpa mjukvara som precis har lämnat betastadiet kan man ju egentligen fråga sig. Jag tror vi gärna förtränger det till förmån för att känna att vi unnar oss något nytt och fräscht. Jag tror att många av oss kanske drömmer om att slänga ut allt det gamla, och börja på något nytt. I våra liv, alltså. Och med tanke på hur svår det kan vara att verkligen göra det, så känns det i alla fall lockande med lite ny programvara…) Detta var bara en parentes. :)

Utöver helt ny programkod så bjuds vi också på ett omdesignat grafiskt gränssnitt, ett ljudbibliotek på 45 GB, 7 instrument och en ny syntdel. Priset är 495 dollar, men har man version 1 eller 2 så kan man uppgradera för 179 dollar. Man kan också köpa en licens till rabatterat pris (285 dollar) om man äger en konkurrerande produkt. Vilka MOTU menar att dessa är listas på denna sida.

machfive 3


Dela på Facebook eller Twitter:
 facebooktwitterfacebooktwitter
Learn Ableton Live Online


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>